Baranyi Baba-Masszázs és mozgás terápia Oktatás - BBMM

 A BBMM ( Thai) Babamasszázs olyan egyedülálló korai fejlesztő módszer, amelynek megalkotója Baranyi Ágnes masszázs szakértő, alternatív mozgás masszázs terapeuta valamint természetgyógyász, felnőttoktatási szakértő, a Thai Masszőrök Országos Egyesületének az elnöke! Babamasszázs BBMM módszer pontosan a csecsemő fejlődési üteméhez igazodva kezdi el az aktuális mozgásminták passzív gyakorlását, felkészítve ezzel a csecsemőt az aktív mozgás megtanulására. Egy új korai fejlesztő módszer a gyerekek első két életévére kidolgozva. A módszer a thai babamasszázs és szemlélet ötvözése az ideggyógyászat és fejlesztő-pedagógia tudományos eredményeivel. Magában foglalja a nyugati orvostudomány, pszichológia, pedagógia legújabb ismeretanyagát valamint a több mint 2500 éves keleti masszázskultúra hagyományait mozgásokkal kiegészítve.

Milyen előnyei vannak a thai babamasszázsnak:

 • Oldja a már kialakult energiablokkokat, harmonizálja az energiarendszert
 • Beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait, így megelőzésre és terápiára egyaránt alkalmas
 • Fokozza a szervezetvédekező képességét, betegség megelőző
 • Fokozza a vér és nyirokkeringést, serkenti a belső szervek működését
 • Jó hatással van a váz- és izomrendszerre, emésztésre, nyirokrendszerre, a belső elválasztású rendszerre, légzőszervrendszerre és az immunrendszerre (gyakorlatilag az egész szervezetre).
 • Segíti a mozgásfejlődést, ellazítja az izmokat egészséges és sérült gyerekeknél egyaránt.
  Stimulálja az idegrendszert, csökkenti a stresszt
 • Összehangolja a mozgás és idegrendszer fejlődését csecsemő és kisgyermekkorban, így megelőzhetőek a későbbi viselkedési és tanulási problémák
 • Stimulálja a megkésett idegrendszeri és mozgásrendszeri fejlődést (pl. nehezen forduló, mászó babáknál stb.)
   
 • Szellemileg frissít, relaxál, javítja a testtartást,  fejleszti az egyensúlyrendszert, természetes fájdalomcsillapító hatású, alvászavaroknál, ágybavizelésnél, csecsemőkori hasfájásnál, fogzásnál, fogfájásánál és pszichoszomatikus problémáknál (akár székletvisszatartás, allergia, asztma stb.) eredményesen alkalmazható. 
   

Mi vár a csoportos BBMM® oktatáson?

A foglalkozásokon megtanulhatod a (Baranyi Baba Masszázs Mozgás®) Thai gyermekmasszázs száraz és az olajos változatát is!
Családias, kis létszámú csoportokba várom 2 hónapos kortól a gyerekeket! Az oktatás alatt a gyermekek végig ruhában vannak! A gyermekeket NEM Én masszírozom, hanem oktatóbabán mutatom a fogásokat a szülőknek és mindenki a saját gyermekén ismétli meg a mozdulatokat! Az oktatás végére kompetenciát szerezel saját gyermeked masszírozására! 
A teljes oktatás 3 modulból áll azaz 3 alkalommal találkozunk egy hónapban! 
Az oktatás minden páros héten kedden és pénteken de. 10-11óráig tart! 
Egy hónapban egy tréning indul és csak teljes oktatásra lehet jelentkezni! Hónap közben bekapcsolódni nincs lehetőség a tréning tematikáka miatt!
Az egyes alkalmak 60 percesek. 
 
Milyen “plussz” jár még az oktatáshoz?
 • mondókagyűjteményt,
 • célzott terápiás javaslatok a masszázshoz
 • minden jelentkezőnek egy kis ajándékcsomaggal kedveskedek amiben hasznos dolgok találhatóak az otthoni masszázshoz

ÁRAK

 

Oktató: Abonyi Zsuzsanna  
Elérhetőség: +36 30 961 8908