Szakembereink

Berecz Zoltán

Tanító, gyógypedagógus, sportedző

Gyógypedagógusként és utánpótlás edzőként is azt tapasztalom, hogy a sportjátékok erősitik a problémamegoldó gondolkodás, reakciógyorsaság, kreativitás területét. A rendszeres testmozgás, közös játék elősegítik az eredményes tanuláshoz elengedhetetlenül  szükséges kognitív területek optimalizálását.
Kupcsek Ilona

Óvodapedagógus, mozgásfejlesztő és gyermekjóga oktató

A gyermekjóga segíti a beilleszkedési, magatartási, tanulási nehézségekkel, mozgáskoordinációs zavarokkal, valamint tartás problémákkal küzdő gyermekeket. A program célja a mozgás, ezáltal lehetőséget kínál a mozgásfejlődésre, a játékra, a lelki feltöltődésre is.

Rácz Katalin

Konduktor, korai fejlesztő szakember​

Friss nyugdíjasként szeretnék segítséget adni azon csecsemőknek és kisgyermekeknek, akiknek mozgásában bármilyen eltérés, elmaradás figyelhető meg, vagy csak egy megerősítésre van szüksége az édesanyának, hogy minden rendben van gyermekével! Az összes területre kiterjedően figyelek a gyermekre, az adott probléma specifikus segítése mellett. Tanácsot adok a szülőknek, hogyan tudják aktívan segíteni a gyermekük megfelelő fejlődését.

Juhász - Hegedűs Patrícia

Kismama és babajóga oktató

Anyukaként a gyermekemen és a saját bőrömön is tapasztaltam a jóga jótékony hatásait, a
mozgásfejlődés folyamatát és kihívásait, ebben szeretnék segítségére lenni minden babás szülőnek. Óráimon a babák mellett az anyuka/apuka/nagymama átmozgatására és feltöltődésére is hangsúlyt fektetek, mindemellett segítek felmérni a baba mozgásfejlődését. Az órákra minden egészséges, átlagos vagy lemaradt mozgásfejlődésű babát nagy szeretettel várok, hogy együtt tornázhassunk egy vidám, játékos közegben.