Szakembereink

Berecz Zoltán

Tanító, gyógypedagógus, sportedző

Gyógypedagógusként és utánpótlás edzőként is azt tapasztalom, hogy a sportjátékok erősitik a problémamegoldó gondolkodás, reakciógyorsaság, kreativitás területét. A rendszeres testmozgás, közös játék elősegítik az eredményes tanuláshoz elengedhetetlenül  szükséges kognitív területek optimalizálását.
Kupcsek Ilona

Óvodapedagógus, mozgásfejlesztő és gyermekjóga oktató

A gyermekjóga segíti a beilleszkedési, magatartási, tanulási nehézségekkel, mozgáskoordinációs zavarokkal, valamint tartás problémákkal küzdő gyermekeket. A program célja a mozgás, ezáltal lehetőséget kínál a mozgásfejlődésre, a játékra, a lelki feltöltődésre is.

Rajmon-Kasztner Zsófia

Óvodapedagógus

 A Vitamintorna egészségmegőrző tornaprogram tartalmazza a rendszeres, növekedést elősegítő testmozgásokat, a gerincbarát életvitel elsajátítását, az egészséges táplálkozást, az egészségtudatos viselkedési szokásokat, a lelki egészség, harmonikus életvitel, belső harmónia megteremtését.

Somogyi Petra

Óvodapedagógus, gyógypedagógus

 Nem kis feladat a szülők számára a hat éves korhoz kötött szigorított iskolakötelezettség. Ezért a legfőbb célom a foglalkozásaim során, hogy a gyermekek természetes fejlődési folyamatait több oldalról támogassam, megerősítsem, így biztosítva számukra a gördülékeny és stresszmentes iskolakezdést.